Liittymät alkaen vain 7.9€/kk

Katso paras Elisa liittymätarjous

Elisalta löydät laajan valikoiman erilaisia liittymiä, joista pääset valitsemaan juuri sinulle sopivimman. Valitse huoleton rajaton liittymä tai pienempään käyttöön sopiva liittymä käytön mukaan.

Tutustu tästä kaikkiin tämän hetken tarjouksiin

Näytetään

Kaikki
Rajattomat
Käytön mukaan

Tutustu alapuolelta 0 eri liittymään

Elisan puhelinliittymä tarjous

Elisalla on pitkät perinteet, ja se tarjoaa puhelinliittymien saralla vankkaa osaamista ja laatua. Erityisesti hinta-laatu-suhde on Elisalla kohdillaan. Hieman korkeammalla hinnalla on tarjolla kaikkein parasta laatua, mutta kun on valmis tinkimään vähän esimerkiksi datasiirtojen nopeudessa, löytyy erittäin hyviä vaihtoehtoja myös hieman edullisempaan hintaan. Nopeutta riittää silti.

Elisa pitää huolta myös yrittäjistä, joille on tarjolla monipuolisesti palveluja sen mukaan, mitkä ovat tärkeimmät osa-alueet kyseisen yrityksen liiketoiminnalle. Tarjolla on aina paras yhteys, sillä liittymät hyödyntävät 5G-verkkoa siellä, missä se on mahdollista. Lisäksi tarjolla on dataa ulkomaanmatkoja varten. Näin nettiä voi käyttää turvallisesti myös työmatkoilla.

Millainen operaattori Elisa on?

Elisalla on pitkä historia, joka on samalla osa koko Suomen puhelinhistoriaa ja yhteiskunnallista muutosta. Kaiken katsotaan alkaneen vuonna 1882, kun lennätinmekaanikko Daniel Johannes Wadén sai luvan perustaa puhelinlaitoksen Helsinkiin. Vuonna 1929 Helsingin keskukset saatiin automatisoitua ensimmäisenä koko Suomessa. Vuonna 2000 Helsingin Puhelin Oyj:stä tuli Elisa Communications Oyj.

Elisa on perinteisesti ollut oman alansa edelläkävijä. Elisaan kuulunut Radiolinja kytki maailman ensimmäisen GSM-puhelun vuonna 1991. Vuonna 2007 Elisa avasi kaupalliseen käyttöön tarkoitetun 3G UMTS900-verkon ensimmäisenä maailmassa. Tätä seurasi 4G vuonna 2010, joka kuusi vuotta myöhemmin kattoi jo 98 % Suomen väestöstä. Vuonna 2019 Elisa avasi 5G-verkon ensimmäisten joukossa maailmassa.

Elisalla on siis jo 140 vuoden kokemus suomalaisten puhelinasioiden hoitamisessa. Nykyään Elisan verkossa on peräti 6,3 miljoonaa liittymää, ja sen päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Suomessa Elisa on mobiilin ja kiinteän verkon palveluiden markkinajohtaja; Virossa se on sijalla kaksi. Elisalla työskentelee 4900 ammattilaista 14 maassa.

Mikä on Elisan halvin liittymä?

Vaikka Elisa on 5G-liittymien edelläkävijä, tarjoaa se uutuuksien lisäksi liittymiä, jotka sopivat myös vaatimattomampiin tarpeisiin. Esimerkiksi jos ei tarvitse puhelimeensa nettiä lainkaan, löytyy Elisan tarjonnasta Tarkka Puhe -liittymä hintaan 7,90 euroa kuussa. Tämä on ihanteellinen esimerkiksi lapsille tai vanhemmalle väestölle, jolla on vain peruspuhelin puheluja ja tekstiviestejä varten.

Tällainen perusliittymä toimii 2G- ja 3G-verkoissa. Puhelut normaalihintaisiin kotimaan numeroihin maksavat 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl. Liittymän avauksesta veloitetaan 4,90 euroa. Toisaalta jos haluaa edullisen liittymän, mutta netin kanssa, sellainenkin vaihtoehto Elisalta löytyy: Tarkka Perus -liittymä, jonka hinta on 12,90 euroa kuussa. Tätä suositellaan erityisesti koululaisille.

Tarkka Perus on edullinen perusliittymä, jossa puhelut normaalihintaisiin kotimaan numeroihin maksavat 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl - aivan kuten Tarkka Puhe -liittymässäkin. Erotuksena on vain se, että tähän liittymään sisältyy rajaton netti ilman datakattoa 1 M -nopeudella. Surffata saa siis ilman, että joutuu murehtimaan yllättävän suuresta laskusta.

Mikä on Elisan paras puhelinliittymä hinta-laatusuhteeltaan?

Se mikä on kullekin meistä paras puhelinliittymä, riippuu niin monista tekijöistä. Joillekin paras puhelinliittymä on perusliittymä, jossa on pieni kuukausimaksu, mutta ei mitään ylimääräistä. Toiselle taas voi 5G-liittymä olla ainoa oikea vaihtoehto, erityisesti jos nopeaa nettiä käytetään työntekoon. Elisan nopein ja kallein 5G-liittymä tulee 1000 Mbit/s -maksiminopeudella.

Toisaalta, jos 300 Mbit/s -maksiminopeus riittää, tulee kalleimpaan 5G-liittymään hintaeroa peräti 18 euroa joka kuukausi, sillä Huoleton 5 G 300 M -liittymä maksaa nyt vain 31,90 euroa kuukaudessa. Se sisältää rajattomasti puhetta ja viestejä sekä rajattoman netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. 5G-liittymistä tämä on hinta-laatusuhteeltaan paras.

Elisalla on lisäksi erinomainen vaihtoehto alle 26-vuotiaille nuorille. Huoleton 150 M -liittymä sisältää rajattomasti kaikkea: puheluita ja viestejä sekä netin 150 Mbit/s -maksiminopeudella. Tämä sama liittymä maksaa normaalihintaisena 29,90 euroa kuukaudessa, mutta Elisa tarjoaa tämän kaiken alle 26-vuotiaille hintaan 22,90. Tämä liittymä on erinomainen valinta opiskelijalle.

Elisan hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

  • Elisa on kotimainen ja luotettava teleoperaattori
  • Elisan 4G-verkon alueella asuu 99 % suomalaisista. 5G-verkko laajenee koko ajan.

Elisan huonot puolet

  • Liittymissä on rajaton netti tai ei nettiä ollenkaan; näiden välimuotoa ei ole saatavilla
  • Elisa ei ole halvin vaihtoehto Suomessa

Mitä muita puhelinliittymiä Elisa tarjoaa?

5G-verkko laajenee vauhdilla, ja tulevaisuudessa se mahdollistaa jopa 20 kertaa nopeammat yhteydet. Elisan puhelinliittymävalikoimaan kuuluu nopeita 5G-liittymiä joko 1000, 600 tai 300 M -nopeudella, mutta ennen kuin näistä liittymistä voi nauttia on hankittava 5G-teknologiaa tukeva puhelin. Tällaisella puhelimella ja liittymällä selaaminen on huippunopeaa niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Hintahaarukka Elisan 5G-liittymissä on seuraava: 1000 M -liittymä maksaa 49,90, 600 M -liittymä 36,90 ja 300 M -liittymä 31,90 euroa kuukaudessa. Vaikka nämä ovat hyviä vaihtoehtoja 5G-puhelimille, on kuitenkin muistettava, että 5G ei laajentumisestaan huolimatta kata koko Suomea. Elisan 5G toimii yli 35 paikkakunnalla, mutta keskittyy lähinnä kaupunkeihin.

Muille alueille sopivia liittymiä ovat Elisan 4G-liittymät. Valittavana on joko Huoleton 150 M, jolla surffaa 150 Mbit/s -maksiminopeudella hintaan 29,90 euroa kuukaudessa, tai Huoleton 10 M, jonka hinta on 24,90. Molempiin sisältyy rajattomasti puhetta ja viestejä. Hinta-laatusuhteeltaan 150 M -liittymä on parempi, kun tarkastelee nopeutta ja hintaa yhdessä.

Miten vaihdan liittymän Elisalle?

Kun olet aikeissa vaihtaa toiselta operaattorilta Elisalle, hoitaa Elisa kaikki vaihtoon liittyvät asiat puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit valita, otatko käyttöön uuden numeron vai haluatko säilyttää vanhan. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa Elisa irtisanoo vanhan liittymän puolestasi, joten sinun ei tarvitse tehdä edes sitä. Saat tekstiviestimuistutuksen vuorokautta ennen SIM-kortin vaihtohetkeä.

Voit tehdä numeronsiirron myös siinä tapauksessa, että sinulla on määräaikainen puhelinliittymä. Tällöin on hyvä olla selvillä siitä, milloin vanha sopimus päättyy. Suositeltavaa on, että uusi liittymäsopimus astuu voimaan nykyisen sopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä. Siirto on mahdollista myös aiemmin, mutta tällöin on maksettava vanhan sopimuksen jäljellä olevat kuukausimaksut.

Elisan liittymissä ei tule ongelmia määräaikaisuuksien kanssa, koska kaikki Elisan liittymät tulevat aina ilman määräaikaa. Sitoutumispakot ja kytkykaupat eivät kuulu Elisan strategiaan. Nettiä voi käyttää vapaasti ja huoletta ilman datakattoa, eikä tarvitse huolehtia siitä, tuleeko yllättäviä maksuja liian suuresta käytöstä johtuen. Nämä ovat syitä, miksi siirto Elisalle kannattaa.

Elisan puhelinliittymä yrittäjän apuvälineenä

Yrittäjälle puhelin on monipuolinen apuväline, jota käytetään puheluiden lisäksi muun muassa tiedonsiirtoon, sähköpostiin, sometiedottamiseen ja tietenkin tiedonhakuun. Tällöin puhelin voidaan hankkia yritykselle ja ilmoittaa yksityiskäyttö verotuksessa esimerkiksi 20 euron kuukausittaisena puhelinetuna. Toisaalta yksityisenkin puhelinnumeron säilyttäminen on helppoa, jos puhelimessa on kaksi erillistä SIM-korttipaikkaa ja toista korttia käytetään töissä ja toista vapaalla.

Elisan yritysliittymät

Elisan yritysliittymät toimivat automaattisesti 5G-verkossa siellä, missä se on tarjolla, ja kaikkialla muualla ne käyttävät 4G-verkkoa. Nämä liittymät sopivatkin erityisen hyvin liikkuvaan työhön, kun pitää tehdä nopeita tiedonsiirtoja tien päällä. Netin käyttö on rajatonta Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi jokaiseen yritysliittymään kuuluu puhetta 5000 minuuttia ja 100 tekstiviestiä.

Yritysliittymä tuo dataa reissuille

Elisan yritysliittymiin kuuluu data-paketti EU- ja ETA-maihin, mutta tämän lisäksi Yritysliittymä 5G -liittymiin kuuluu Reissaaja-palvelu. Se varmistaa edullisen netin käytön myös EU:n ulkopuolella. 9,90 euron hinnalla saa 500 Mt dataa per päivä 74 eri maassa. Elisan etuihin kuuluu myös se, että se tarjoaa edullisemmat hinnat Suomen Yrittäjien jäsenille.

UKK

Miten päivitän Elisa-liittymäni toiseen?

Se onnistuu helposti, kun kirjaudut OmaElisa-palveluun ja siirryt sivulle puhelinliittymät.

Toimiiko 5G-puhelinliittymä 4G-alueella?

Kyllä. Jos 5G ei ole saatavilla, puhelin hyödyntää kattavaa 4G-verkkoa.

Miksi pitäisi valita 5G?

5G on paljon nopeampi ja mahdollistaa työnteon missä ikinä oletkin.

Minulla on peruspuhelin. Saanko siihen perusliittymän?

Kyllä saat. Elisalla on tarjolla myös edullinen liittymä ilman nettiä.

Saako Elisalta bonusta?

Monista Elisan puhelinliittymistä kertyy S-ryhmän bonusta, mutta ei kuitenkaan kaikista.

Miten Elisan liittymän tilaaminen onnistuu?

Voit tilata liittymän verkosta, Elisan myymälästä tai soittamalla numeroon 0800 04411.

@ Copyright2022 https://www.kilpailutapuhelinliittyma.fi