Rajaton liittymä alkaen vain 20€/kk

Katso paras Telia liittymätarjous

Telia tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarttua yhteen markkinoiden edullisimmista liittymistä. 20€ kuukausihintaan pääset nauttimaan rajattoasti netistä, puheluista ja viesteistä. Ei yllätyksiä laskussa.

Me suosittelemme näitä Telia tarjouksia

Rajaton

telia

RAJATON 20 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

20 Mbit/s

Netti EU-maissa

17 Gt/kk

14.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 200 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

150 Mbit/s

Netti EU-maissa

20 Gt/kk

24kk ajan 20/kk

24kk jälkeen 29.9€. Ei määräaikaisuutta.

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 5G 300 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

450 Mbit/s

Netti EU-maissa

20 Gt/kk

24kk ajan 29.9/kk

24kk jälkeen 34.9€. Ei määräaikaisuutta.

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Tutustu tästä kaikkiin tämän hetken tarjouksiin

Näytetään

Kaikki
Rajattomat
Käytön mukaan

Tutustu alapuolelta 3 eri liittymään

Rajaton

telia

RAJATON 20 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

20 Mbit/s

Netti EU-maissa

17 Gt/kk

 • Rajaton netti Kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • Kaupanpäälle 30€ Telian lahjakortti & CMORE TV 3kk 0€

14.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 200 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

150 Mbit/s

Netti EU-maissa

20 Gt/kk

 • Rajaton netti Kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • Kaupanpäälle 30€ Telian lahjakortti & CMORE TV 3kk 0€

24kk ajan 20/kk

24kk jälkeen 29.9€. Ei määräaikaisuutta.

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 5G 300 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

450 Mbit/s

Netti EU-maissa

20 Gt/kk

 • Rajaton netti Kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • Kaupanpäälle 30€ Telian lahjakortti & CMORE TV 12kk 0€

24kk ajan 29.9/kk

24kk jälkeen 34.9€. Ei määräaikaisuutta.

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Telia liittymätarjoukset

 • Monipuoliset 4G- ja 5G-liittymäpaketit edullisesti
 • Rajattomasti puheluita, viestejä ja dataa, niin kotimaassa kuin lähialueilla
 • Säästöä normaalihintoihin nähden 5-10 €/kk
 • Tarjoushinnat voimassa 24 kk ilman määräaikaisuutta

Telialla on keskihintaisista 4G- ja 5G-liittymäpaketeista tarjouskampanja. Molemmat liittymäpaketit sisältävät rajattomasti puheluita ja viestejä Suomen sisällä. Puhelut ja viestit myös Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin sisältyvät kuukausimaksuun. Molemmissa paketeissa on myös rajaton nettiliittymä niin kotimaassa kuin myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisäksi EU- ja ETA-maissa nettiä saa käyttää 20 Gt/kk ilmaiseksi, jonka päälle menevästä osuudesta veloitetaan 1,00 €/pv/0,5 Gt. Merkittävämpänä erona tarjouspakettien välillä on liittymien datansiirron maksiminopeus, joka on 4G-liittymän osalta 150 Mbit/s ja 5G-liittymän osalta puolestaan 300Mbit/s. Todelliseksi saapuvan datan nopeudeksi luvataan 4G-liittymälle 0,4-150 Mbit/s ja 5G-liittymälle 0,4-300 Mbit/s.

Telian hieman hitaamman 4G-paketin tarjoushinta on 20,00 €/kk ja nopeamman 5G-paketin 29,90 €/kk. Tarjoushinnat ovat voimassa 24 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinnat nousevat 4G-liittymän osalta 29,90 €/kk ja 5G-liittymän osalta puolestaan 34,90 €/kk. Kummassakin liittymässä on viiden euron avausmaksu. Tarjouksessa olevissa liittymäpaketeissa ei ole määräaikaa, eli ne voi toisin sanoen kilpailuttaa milloin vain toiseen liittymään, jos parempia tarjouksia ilmaantuu markkinoille. Telian asiakkaat saavat C-More-tuotteet aina tarjoushinnoin ja lisäksi luvassa on myös vain Telian asiakkaille suunnattuja tarjouksia puhelimista, tietokoneista ja televisioista. Telia tarjoaa liittymäasiakkailleen ilmaiseksi kolmen vuoden takuun edellä mainittuihin laitteisiin.

Ovatko nämä oikeasti hyviä tarjouksia?

Tarjouksessa olevat liittymäpaketit ovat ominaisuuksiinsa nähden kohtuullisen edullisia ja muutenkin linjassa yleisen hintatason kanssa. Telian omaan tarjontaan verrattuna tarjoushinnat ovat edullisimmista päästä muiden kiinteäkuukausimaksuisten liittymäpakettien maksaessa pääsääntöisesti 24,90-49,90 € / kk. Ainoastaan ilman puhe- ja viestipakettia, sekä selkeästi hitaammalla nettiyhteydellä varustettuja liittymiä voi löytää tätä tarjoushintaa halvemmalla. Toisaalta vastaavan hintaluokan tarjouksia on voimassa käytännössä jatkuvasti, joten mitenkään erityisen edullisesta tarjouksesta ei ole kyse. Kivijalkaliikkeistä liittymän kilpailuttamalla on mahdollista päästä samaan hintaluokkaan, minkä lisäksi saa usein 20-40 €:n lahjakortin tarjoushinnan päälle, joten pienellä vaivannäöllä on mahdollista löytää kokonaisuutena tarkastellen edullisempiakin tarjouksia.

Tarjouksen edullisuutta arvioitaessa on syytä verrata hintoja myös kilpailijoihin. Esimerkiksi Elisalta vastaava 4G-liittymä maksaa tällä hetkellä 29,90 €/kk ja 5G-liittymä puolestaan 31,90 €/kk. Moi-operaattorilta noin aivan vastaavia liittymiä ei löydy, mutta hieman hitaampi 4G-liittymä maksaisi 18,00-23,00 €/kk ja yhtä nopea 5G-liittymä 23,00-27,00€. Moi-liittymien hinnat vaihtelevat puheluiden ja viestien määrästä riippuen. DNA:lla 4G-liittymä maksaa 19,90 €/kk ja 5G-liittymä ainoastaan 22,90 €/kk, jonka lisäksi jälkimmäiseen luvataan myös 50€ lahjakortti kaupan päälle. DNA:n hinnat ovat näennäisesti edullisimmat, mutta tarjoushinnat ovat voimassa vain 12 kk ajan, jonka jälkeen hinnat nousevat merkittävästi kilpailijoita kalliimmiksi. Yhteenvetona erityisesti Telian 4G-liittymätarjous on suhteellisen edullinen.

Kenelle kyseiset liittymät ovat sopivia?

Telian tarjouksessa olevissa liittymäpaketeissa on monipuolisesti ominaisuuksia, joten se sopii periaatteessa kenelle tahansa. Erityisesti ne on suunnattu huolettomuutta arvostaville käyttäjille, jotka toivovat liittymältään ennen kaikkea hyvää hintalaatu-suhdetta, mutta jotka kuitenkin myös arvostavat hyvää palvelun laatua ja käytön helppoutta. Kummankin liittymän datansiirtonopeus riittää helposti esimerkiksi suoratoistopalvelujen ja muiden raskaiden nettipalveluiden sulavaan käyttöön. Sellaisille, jotka ovat valmiita tinkimään mobiilipalveluiden käytön minimiin kustannussäästöjen toivossa, on tarjolla huomattavasti edullisempiakin vaihtoehtoja. Toisaalta pelaajat ja erityisen raskaita pilvisovelluksia esimerkiksi etätyön merkeissä hyötyvät näistä huippunopeista liittymistä minimoidakseen mahdolliset viiveet tiedonsiirrossa. Liittymät ovat erityisen sopivia myös:

 • Monen kodinkoneen Wi-Fi-verkon rakentamiseen
 • Päivittäiseen runsaaseen netinkäyttöön
 • Valtavan videomäärän lähettämiseen esimerkiksi riistakameroista

Miksi valita Telia?

Telian liittymät ovat kohtuullisen edullisia, mutta Telialla on muitakin hyviä puolia, joiden vuoksi se kannattaa valita operaattoriksi. Ensinnäkin Telia tarjoaa itse liittymien lisäksi myös laitteita, asennuspalveluita ja kanavapaketteja, kuten suositun Liigapassin. Se tarjoaa myös turvapaketteja sekä erilaisia sovelluksia ja palveluita asiakkailleen. Telian kaupasta voi myös ostaa uutta ja huippunopeaa 5G-verkkoa tukevia älypuhelimia. Uusi 5G-verkko ei toimi monillakaan käytössä olevilla puhelimilla, sillä se vaatii erityisen 5G:tä tukevan laitteen. Telian kautta ostamalla laitteen voi maksaa kohtuullisen pienissä kuukausierissä ja vanhasta puhelimestaan voi saada hyvitystä 5--700 euroa antamalla sen vaihdossa. Tuotteiden lisäksi Telian erityisominaisuuksia ovat:

 • Salaiset liittymätarjoukset omalle puhelinnumerolle
 • Jopa 3 vuoden kuluton maksuaika
 • Ilmastoystävällinen toimitus
 • Liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin
 • Suomen ensimmäiset sähköiset sim-kortit tietyille laitteille
 • Kattava apua liittymien ja laitteiden käyttöönottoon

Telia tarjoaa täyden palvelun asiakkaille

Telia pyrkii tekemään tuotteidensa käyttämisen asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Se esimerkiksi tarjoaa apua laitteen käyttöön ja käyttöönottoon ympäri Suomen. Apua saa Telian maksullisen puhelinpalvelun kautta tai tilaamalla Helpin omaan kotiinsa. Asiantuntijat palvelevat läpi koko Suomen ja he ovat saatavilla luoksesi jopa saman päivän aikana. Apua on saatavilla myös Telian palvelupisteillä, joilla saa apua uuden laitteen ostamiseen tai vanhan laitteiden tietojen siirtämiseen uuteen laitteeseen. Minun Telia -palvelun kautta taas voi tarkastella omia tietojaan, liittymiään, laskujaan ja tarjouksiaan. Palvelussa voi myös helposti muokata omia palveluitaan, kuten kytkeä uusia lisäpalveluita. Palvelusta löytyy lisäksi ympärivuorokautinen chat-asiakaspalvelu.

Telian kuuluvuus on loistava

Telialla on kattavin oma verkko niin Pohjolassa kuin muuallakin Baltiassa. Telialla on omat verkot Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Tanskassa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Telian Suomen 4G-verkko kattaa 99 % suomalaisista ja Telia kertoo lisäksi parantavansa verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Telian kuuluvuus Suomessa on siis hyvin kilpailukykyinen suuriin kilpailijoihin, kuten DNA:han, Elisaan ja Moihin verrattuna. Telian 5G-verkkokin laajenee kiihtyvää tahtia Suomessa. Verkko toimii jo nyt 36 paikkakunnalla, mukaan luettuna 7 Suomen suurinta kaupunkia. Telian sivustolta löytää 5G-verkon kuuluvuuskartan, jolla voi halutessaan tarkistaa verkon kuuluvuuden omassa kaupungissaan.

Miten vaihdan liittymäni Telialle?

Telian liittymän voi vaihtaa Telian palvelupisteillä sekä puhelimitse tai Telian sivuston kautta tilaamalla. Liittymän vaihtaminen on nopeaa ja uuden kortin käyttöönottoon saa tarvittaessa apua. Tilaus toimitetaan postitse noin 2--3 arkipäivässä. Verkosta liittymän tilatessa tarvitaan omat verkkopankkitunnukset, joilla sopimus allekirjoitetaan. Tunnuksiksi käyvät Nordean, Osuuspankin, Säästö-/Paikallisosuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Tapiolan, Ålandsbankenin tai S-Pankin verkkopankkitunnukset. Telian palvelupisteitä, kauppoja ja muita jälleenmyyjiä taas löytyy runsaasti ympäri Suomen aivan Suomen pohjoisosaa lukuun ottamatta, joissa niitä on vain pari. Telian sivustolta löytyy kätevä kauppiashaku, jolla voi hakea palvelupisteitä ympäri Suomen osoitteineen, puhelinnumeroineen ja aukioloaikoineen.

@ Copyright2022 https://www.kilpailutapuhelinliittyma.fi