Turvallinen liittymä ilman nettiä

Valitse halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Puhelinliittymä ilman nettiä voi olla joskus se paras vaihtoehto. Me esittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot netittömistä puhelinliittymistä.

Me suosittelemme näitä netittömiä liittymiä

Käytön mukaan

dna

DNA Jämpti Puhe

Puhelut ja viestit

0.07€

Internetin max nopeus

0 Mbit/s

Netti EU-maissa

0 Gt/kk

7.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 4.9
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 20 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

20 Mbit/s

Netti EU-maissa

17 Gt/kk

14.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Tutustu tästä kaikkiin tämän hetken tarjouksiin

Näytetään

Kaikki
Rajattomat
Käytön mukaan

Tutustu alapuolelta 2 eri liittymään

Käytön mukaan

dna

DNA Jämpti Puhe

Puhelut ja viestit

0.07€

Internetin max nopeus

0 Mbit/s

Netti EU-maissa

0 Gt/kk

 • DNA asiakkaana saat alennuksia uusista puhelimista
 • Puhelinliittymä ilman nettiä

7.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 4.9
Ei määräaikaa

Rajaton

telia

RAJATON 20 M

Puhelut ja viestit

rajaton

Internetin max nopeus

20 Mbit/s

Netti EU-maissa

17 Gt/kk

 • Rajaton netti Kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa
 • Kaupanpäälle 30€ Telian lahjakortti & CMORE TV 3kk 0€

14.9/kk

Voit irtisanoa liittymän millon haluat!

Avausmaksu 5
Ei määräaikaa

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Puhelinliittymät ilman nettiä

 • Telia
 • DNA
 • Elisa
 • Moi

Elisa, DNA, Moi ja Telia tarjoavat sopivia vaihtoehtoja netittömiksi liittymiksi. Nämä liittymät ovat usein huomattavasti edullisempia kuin dataa sisältävät liittymät. Niiden hinta voikin olla vain muutamia euroja kuukaudessa. Tällainen liittymä kannattaa ottaa, mikäli ei tarvitse nettiä puhelimeensa. Monilla on myös kotioloissa aivan oma liittymänsä, joka jakaa netin esimerkiksi modeemin kautta. Tällöin se jakaa netin myös käyttäjän puhelimeen, jolloin puhelimen oma nettiliittymä voi olla melko vähäisellä käytöllä ja vie vain ylimääräistä rahaa. Asian laita on tietenkin aivan eri, jos liikkuu paljon kodin ulkopuolella ja tarvitsee netin puhelimeensa myös liikkeellä ollessaan. Modeemi nimittäin jakaa netin vain lähialueen laitteille.

Puhelinliittymä ilman nettiä voi hyvä idea myös siinä tapauksessa, että nettiä ei käytä juuri koskaan ja kodin tietokoneessa on jo netti. Tällöin on aivan turhaa maksaa kahdesta eri nettiliittymästä. Tarvittaessa tietokoneesta voi myös jakaa netin Wi-Fin kautta puhelimeen lyhytaikaista ja pientä käyttöä varten. Omaa puhelimen ja netin käyttöään ja sitä tarvitseeko todella nettiä, kannattaakin miettiä tasaisin väliajoin. Puhelinliittymä pelkällä puhe- ja viestiominaisuudella saattaa tuoda parhaimmassa tapauksessa käyttäjälle vuositasolla jopa satojen eurojen säästöt. Lue seuraavaksi erilaisista liittymistä ilman nettiä sekä siitä mitä ne sisältävät ja miten ne toimivat.

Onko netittömässä puhelinliittymässä kuukausimaksua?

Monissa liittymissä ilman nettiä on tietyn suuruinen kuukausimaksu. Tämä kuukausimaksu on kuitenkin usein jopa yli puolet pienempi, kuin liittymissä, jotka sisältävät myös netin. Netittömien liittymien hinta on usein 7,90 euroa kuukaudessa. On lisäksi olemassa myös käytön mukaan laskutettavia liittymiä. Tällaisia ovat esimerkiksi Telian Dot -liittymä ja prepaid-liittymät. Prepaid-liittymiin saa ostettua joko valmiita puhepaketteja, jotka maksetaan etukäteen tai kortille voi yksinkertaisesti ladata saldoa, jolta puhelut veloitetaan. Kaikki Suomen yleiset puhelinoperaattorit tarjoavat myös etukäteen maksettavia prepaid-liittymiä, joita voi ostaa niin operaattoreiden kaupoista kuin muiltakin myyntipisteiltä -- esimerkiksi R-kioskeilta tai huoltoasemilta.

Eri liittymien hintoja kannattaa siis vertailla, sekä miettiä myös olisiko etukäteen ja vain käytön mukaan laskutettava prepaid-liittymä sittenkin parempi vaihtoehto. Etenkin ladatun puheajan avulla -- ilman puhepakettia -- saldoa käytetään vain juuri sen verran kuin omaan käyttöön kuluu. Toisaalta puhepaketti voi tulla paljon puhuville tai viestejä lähettäville edullisemmaksi. Useat prepaid-liittymät tarjoavat myös erilaisia etuja saldon lataajille. Esimerkiksi Telian latauksista kertyy bonusta, jonka voi käyttää alennuksena ja Elisan Saunalahti prepaid -liittymät tarjoavat saldoa netissä tai Otto-automaatilla lataaville. Tämän prepaid-liittymän haltijat saavat joka neljännestä vähintään 10 euron saldolatauksesta 10 euroa latausextraa.

DNA-liittymät ilman nettiä

DNA tarjoaa Jämpti Puhe -liittymän ilman nettiä. Liittymän puhelut ja viestit maksavat käytön mukaan. Sen kuukausimaksu on 7,90 euroa kuukaudessa ja avausmaksu 4,90 euroa. Liittymän puhelut maksavat 0,07 euroa alkavaa minuuttia kohden, tekstiviestit 0,07 euroa kappale ja multimediaviestit 0,40 euroa kappale. Palvelu- ja yritysnumerot maksavat lisäksi 0,09 euroa minuutilta. DNA tarjoaa vaihtoehdoksi myös prepaid-liittymän, jonka kautta puheluista ja tekstiviesteistä voi maksaa etukäteen käytön mukaan ilman kuukausimaksua. Prepaid-liittymän puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,066 euroa minuutilta ja kappaleelta. Kumpi näistä DNA:n vaihtoehdoista olisi parempi liittymäksi, jolla ei käytetä nettiä:

 • Prepaid-liittymä voi tulla runsaasti käyttäville edullisemmaksi
 • Prepaid-liittymällä ei ole pakollisia kuukausikuluja
 • Jämpti Puhetta ei tarvitse maksaa etukäteen
 • Prepaid-liittymän saldoa voi käyttää tarvittaessa nettiyhteyteen 0,99 euron vuorokausihintaan

Telia-liittymät ilman nettiä

Telia ei tarjoa puhtaasti pelkästään puheluita ja tekstiviestejä varten suunnattuja liittymiä. Sen liittymiin kannattaa silti tutustua, sillä niitä voi käyttää edulliseen hintaan myös netittömänä liittymänä -- siitä huolimatta, että ne sisältävät dataa. Esimerkiksi Delia Dotin puheajan, viestin ja datan käytöstä veloitetaan vain käytön mukaan, mutta kuitenkin niin, että hinta on minimissään 5 euroa ja maksimissaan 25 euroa kuussa. Se on hieman kalliimpi kuin monien operaattoreiden pelkät puheliittymät, mutta paljon puhuvalle se voi tulla pitkällä aikavälillä edullisemmaksi hintakaton vuoksi. Lisäksi liittymän 14 ensimmäistä päivää ovat maksuttomia. Telia tarjoaa myös muita liittymävaihtoehtoja puheliittymiksi:

 • Käytön mukaan laskutettava Rajaton Lite 0,2 M hintaan 7,90 e/kk
 • Bonuksia kerryttävä ja 7 euron alkusaldon sisältävä prepaid-liittymä hintaan 4,90 euroa

Elisa-liittymät ilman nettiä

Elisan Saunalahti-liittymät sisältävät yhden ilman nettiä toimivan liittymän. Tämä liittymä on Tarkka Puhe -liittymä, joka maksaa 7,90 euroa kuukaudessa ja jonka puhelut ja viestit maksavat 0,069 euroa minuutilta ja kappaleelta kotimaan numeroihin. Liittymän avausmaksu on 4,90 euroa. Vaihtoehto netittömälle liittymälle ovat myös Elisan prepaid-liittymät. Prepaid-liittymiä voi käyttää ladatun saldon avulla hintaan 0,066 euroa per minuutti tai viesti, mutta niihin voi myös ladata kuukauden puhepaketin hintaan 6,90 euroa. Paketti sisältää puheluita maksimissaan 165 minuuttia vuorokaudessa ja 5000 minuuttia kuukaudessa. Viestipaketti on ostettava erikseen. Se maksaa myös 6,90 euroa kuukaudessa ja sisältää 300 kappaletta viestejä kuukaudessa.

Moi-liittymät ilman nettiä

Moi tarjoaa vain kolme liittymäpakettia ja niistä kaikki sisältävät puheluita, viestejä ja netin. Edullisinta Kuuden euron simmi -pakettia voi kuitenkin käyttää loistavasti myös pelkkien viestin lähettämiseen tai soittamiseen. Se tuleekin datastaan huolimatta hyvin edulliseksi liittymäksi, sillä puhelut ja tekstiviestit maksavat aina korkeintaan 8 euroa kuussa. Liittymä sisältää myös 4 gigaa nettiä kuukautta kohde, joten sillä pääsee halutessaan myös nettiin silloin tällöin. Liittymän puhelut ja viestit ovat kilpailijoita edullisemmat, sillä ne maksavat 0,055 euroa minuuttia ja viestiä kohden. Kuuden euron simmi -liittymä maksaa nimensä mukaisesti 6 euroa kuukaudessa ja sen voi ostaa prepaid-liittymänä tai jälkikäteen laskutettavana liittymänä.

Kiinnitä huomiota myös bonuksiin ja kanta-asiakasetuihin

Itse hintojen lisäksi kannattaa tutustua myös eri operaattoreiden ja liittymien kerryttämiin etuihin, sillä niistä voi kertyä huomattavaa etua. Esimerkiksi monet Elisan Saunalahti -liittymät kerryttävät S-bonusta. Telian asiakkaat saavat säännöllisesti tarjouksia ja Telian prepaid-liittymät kerryttävät bonusta, jonka voi käyttää alennukseksi seuraavaan ostoon. DNA:n asiakkaat taas voivat saada jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja hintaetuja sekä hintatakuun. Moi-liittymä sen sijaan ei tarjoa kanta-asiakasetuja tai bonuksia asiakkailleen. Suosittelemme tutustumaan myös operaattoreiden muihin etuihin. Kannattaa muistaa, että monet tarjoukset ovat voimassa vain lyhyen aikaa ja uusiakin tarjouksia tulee saataville säännöllisesti.

@ Copyright2022 https://www.kilpailutapuhelinliittyma.fi